Door CMD wordt al jaren een 4-daagse bochtenstage voorzien naar Duitsland (Taunus), en dit met groot succes.  Omdat we zien dat er jaarlijks opnieuw dezelfde geĆÆnteresseerden zijn, willen we deze personen iets meer aanbieden.  Met andere bestemmingen, en dit als een echte motorvakantie. 

Door een jarenlange organisatie van buitenlandse reizen en weekends hebben we een enorme ervaring opgedaan.  In groep, met gelijkgezinden, een meerdaagse tocht maken door de mooiste plaatsen in onze buurlanden (of iets verder), is het mooiste wat er is voor een motard.  

We zorgen voor alles: de planning, brochures, hotel(s) en de routes.  In principe kan iedereen hier aan deelnemen, maar een motoropleiding (Master/Advanced) is toch wel een aanrader.  Hiervoor kan u terecht bij Centrum Motoropleiding Dirk.  Via deze link kan u alle nodige informatie vinden.

Stacks Image 211
Stacks Image 214
Stacks Image 217

Wij zijn geen reisorganisatie of eendere andere vorm van commerciƫle instelling. Alles gebeurd op vrijwillige basis.

Daarom : De deelnemers rijden op eigen risico. De personen die betrokken zijn bij de organisatie kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of voor eventuele andere opgelopen schade.